Rychlý guláš z alobalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 lžíce olej
sůl
1 ks paprika
1 ks cibule
400 g vepřová kýta
1 plechovka rajský protlak
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso podle potřeby očistíme, nakrájíme na malé kostky, osolíme, opepříme, ochutíme mletou paprikou. Cibuli a papriku očistíme. Cibuli nakrájíme na kolečka a papriku na nudličky.

  2. K masu přidáme zeleninu a vše promícháme s protlakem a olejem.

  3. Směs rozdělíme na 4 kusy alobalu, dobře zabalíme a pečeme v horké troubě (225 °C) zhruba 20 minut.

  4. Výborně chutná s opečeným bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!