Rychlé zapečené špagety recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
15 dkg eidam
1 balíček špagety
1 sklenice sladký kečup
mletý černý pepř
1 konzerva vepřové maso ve vlastní šťávě
1 sklenice zeleninové lečo

Postup přípravy receptu

  1. V osolené vodě si uvaříme špagety podle návodu, ale měly by zůstat pevné

  2. Mezitím si připravíme omáčku na špagety. Do pánve dáme vepřové maso z konzervy, necháme povolit a trochu připéct, podle chuti opepříme. Poté na maso vylijeme sklenici leča, promícháme a přidáme kečup (používáme domácí). Omáčku necháme lehce provařit

  3. Do zapékací mísy dáme špagety a přelijeme hotovou omáčkou, pořádně promícháme. Podle chuti osolíme. Eidam si nastrouháme nahrubo a zasypeme jím špagety

  4. Špagety vložíme do trouby a zapečeme asi 45 minut. Hotové zapečené špagety by měly být na povrchu lehce zlatavé

  5. Hotové zapečené špagety ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!