Rychlé mexické fazole recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

cukr
olej
sůl
2 ks cibule
1-2 sklenice kečup
grilovací koření
chilli koření
750 g mleté maso
mletý černý pepř
2 plechovky červené fazole v rajském nálevu

Postup přípravy receptu

  1. Cibule očistíme a nasekáme.

  2. V hluboké pánvi osmažíme cibuli téměř dohněda. Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme, můžeme dát i trochu grilovacího koření a přisypeme trochu chilli koření.

  3. Jakmile je maso osmahnuté, přidáme dvě plechovky červených fazolí v rajském nálevu a vaříme 10 - 15 minut. Po té nalijeme 1 větší sklenici kečupu a povaříme asi 10 minut. Rychlé mexické fazole podle chuti osolíme a opepříme. Případně můžeme trochu osladit.

  4. Rychlé mexické fazole podáváme s čerstvým pečivem, nejlépe chlebem. Mexické fazole podáváme ihned.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!