Rychlá rajčatová omáčka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

100 g slanina
1 špetka sůl
2 ks rajče
1 ks pórek
1 snítka čerstvá bazalka
1 špetka celý černý pepř
1 konzerva sterilované artyčoky
0 l rajčatové sugo
na ozdobu
parmazán

Postup přípravy receptu

  1. Přichystáme si veškerou zeleninu, kterou očistíme. Artyčoky scedíme.

  2. Na hlubší pánev dáme na kostičky nakrájenou slaninu, poté přidáme na kolečka nakrájený pórek, na kousky nakrájená a slupky zbavená rajčata. Po pár minutách opékání přidáme rajčatové sugo, na kousky nakrájené sterilované artyčoky, sůl a pepř. Rajčatovou omáčku necháme prohřát a nakonec přidáme nasekanou bazalku.

  3. Při servírování rychlé rajčatové omáčky posypeme vršek spoustou parmazánu. Podáváme s těstovinami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!