Ryba v pikantním kabátku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

600 g pangasius
podle chuti
sůl
na obalení
1 lžička grilovací koření
60 g hladká mouka
0 lžiček chilli koření
1 lžička mletá sladká paprika
1 špetka mletý černý pepř
podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Filety pangasia nebo jiné ryby osolíme a obalíme ve směsi hladké mouky, do které jsme přimíchali různé druhy koření podle chuti. Osvědčilo se grilovací koření jakéhokoliv druhu, chilli koření, mletý černý pepř a mletá sladká paprika.

  2. Obalené filé opečeme na hodně rozehřátém oleji po obou stranách.

  3. Ryba v pikantním kabátku je nejlepší s bramborovou kaší, ale výborná je i s chlebem za tepla i za studena.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!