Růžový salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - sůl
1 ks celer
150 g majonéza
1 svazek kopr
3 lžíce kečup
150 g smetana kysaná
- - pepř mletý
- - šťáva citronová
1 hlávka zelí čínské
175 g kukuřice mražená
400 g tyčinky krabí
200 g krevety mražené

Postup přípravy receptu

  1. Mraženou kukuřici povaříme 5 minut, propláchneme a dáme do mísy. Celer nastrouháme na tenké nudličky, krabí tyčky na kostičky a krevety necháme rozmrazit. Pokapeme citronem, opepříme. Majolku promícháme se smetanou, ochutíme kečupem, citronem a nasekaným koprem. Zelí rozebereme, omyjeme a rozložíme na talíře. Na každý vrstvíme kukuřici, přelijeme zálivkou, celer, zálivka a nakonec krabí tyčinky a krevety a zase zalijeme zálivkou. Ozdobíme citronem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!