Roštěnka z kotlety recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl 1 ks cibule 1 lžíce hořčice pepř 500 g vepřová kotleta bez kosti podle potřeby olej masový vývar tmavá jíška
Postup Roštěnka z kotlety recept
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na plátky, dobře naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme ho hořčicí, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet.
Oloupanou a nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso a z obou stran opečeme. Podlijeme vývarem a maso podusíme doměkka. Když je maso měkké, přidáme hořčici, zahustíme hotovou čí instantní tmavou jíškou a povaříme. Podle potřeby roštěnku z kotlety dolijeme trochou vody.
Roštěnku z kotlety podáváme s rýží nebo pro změnu s kuskusem.