Roštěnka z kotlety recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 ks cibule
1 lžíce hořčice
pepř
500 g vepřová kotleta bez kosti
podle potřeby
olej
masový vývar
tmavá jíška

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky, dobře naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme ho hořčicí, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet.

  2. Oloupanou a nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso a z obou stran opečeme. Podlijeme vývarem a maso podusíme doměkka. Když je maso měkké, přidáme hořčici, zahustíme hotovou čí instantní tmavou jíškou a povaříme. Podle potřeby roštěnku z kotlety dolijeme trochou vody.

  3. Roštěnku z kotlety podáváme s rýží nebo pro změnu s kuskusem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!