Red hot špagety recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka sůl
350 g špagety z tvrdé pšenice
1 plechovka Rio Mare Tonno Per Pasta s česnekem a feferonkami (speciální tuňáková směs na těstoviny)
4 ks zralé tvrdé rajče
2 lžíce olivový olej Monini Delicato

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata spaříme ve vařící vodě, oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na malé kousky. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmahneme nakrájená rajčata spolu se směsí tuňáka Rio Mare Per Pasta s česnekem a feferonkami.

  2. Mezitím uvaříme špagety v dostatečném množství osolené vody tak, aby byly “al dente” (tj. k nakousnutí).

  3. Hotové těstoviny scedíme, přidáme připravenou směs, dobře zamícháme a red hot špagety ihned servírujeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!