Ravioli se šalvějovým máslem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
50 g máslo
15 lístků šalvěj
50 g parmazán
mletý pepř
2 lžíce citronová šťáva
50 g piniové oříšky
1 balíček ravioli

Postup přípravy receptu

  1. Ravioli uvaříme podle návodu na obalu. Uvařené těstoviny scedíme a necháme okapat.

  2. Na pánvi rozehřejeme máslo, zprudka na něm ohřejeme piniové oříšky a na tenké proužky nasekané šalvějové lístky. Mícháme, až jsou oříšky světle hnědé a máslo zlatavé. Jakmile máslo začne hnědnout, přilijeme citronovou šťávu. V šalvějovém másle promícháme ravioli, osolíme a opepříme. Nakonec promícháme s nastrouhaným parmazánem.

  3. Ravioli se šalvějovým máslem ihned podáváme. Servírujeme na nahřáté talíře.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!