Rajčatová polévka s mozzarellou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
1 ks cibule
8 lístků bazalka
1 hrneček vývar zeleninový
1 ks mozzarella
2 konzervy krájená rajčata
1 lžíce extra panenský olivový olej
podle chuti
sůl a pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na olivovém oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme česnek a rajčata. Necháme chvíli restovat, zalijeme vývarem a za občasného míchání vaříme cca 15 minut.

  2. Mezi tím si do misek na polévku připravíme nakrájenou mozzarellu.

  3. Hotovou rajčatovou polévku s mozzarellou rozmixujeme ručním mixérem a nalijeme do připravených misek. Podle chuti osolíme a opepříme a podáváme ozdobené lístky bazalky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!