Ragú z vnitřností recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl zázvor 2 lžíce slunečnicový olej mletý bílý pepř 350 ml hovězí vývar mletý kmín 2 lžíce pšeničná hladká mouka 300 g hovězí játra 300 g hovězí srdce 200 g hovězí ledviny
Postup Ragú z vnitřností recept
Postup přípravy receptu
-
Vnitřnosti omyjeme. Ledviny asi na půl hodiny namáčíme ve vodě. Buď vodu několikrát vyměníme nebo ji necháme protékat.
Ledviny, játra a srdce odblaníme, odstraníme cévky a tuk, osušíme, nakrájíme na menší kostky.
Rozpálíme tuk a vnitřnosti opečeme. Opečené zaprášíme moukou, krátce zapražíme a pak pozvolna za stálého míchání vléváme vývar. Vše osolíme, okořeníme a při mírné teplotě dusíme asi 20 minut.
Ragú z vnitřností podáváme nejlépe s vařenou zeleninou.