Pomazánka z lunchmeatu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle chuti
3 ks česnek
1 špetka sůl
1 špetka mletý pepř
1 lžíce plnotučná hořčice
2 kapky worcestrová omáčka
1 lžička mletá sladká paprika
1 lžíce sladký kečup
podle potřeby
1 ks cibule
1 ks vejce natvrdo
1 konzerva lunchmeat

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nasekáme na kousky. Lunchmeat pomeleme, cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno.

  2. Do misky si dáme lunchmeat, cibuli, nakrájené vejce, utřený česnek, lžičku plnotučné hořčice, sůl, sladkou mletou papriku, pepř, kečup a worchestrovou omáčku podle potřeby. Vše ponorným mixérem rozmixujeme tak, abychom neměli v pomazánce kousky. Ale můžeme také jen dobře promíchat.

  3. Pomazánku z lunchmeatu natíráme na chlebíčky, jednohubky nebo cokoliv.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!