Pomazánka z krůtího masa recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
sůl
2 ks vejce
1 lžíce máslo
1 ks paprika
1 ks cibule
100 g anglická slanina
1 lžíce tatarská omáčka
150 g krůtí maso

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli, česnek a papriku očistíme. Cibuli nasekáme najemno, papriku nakrájíme na nudličky a česnek utřeme. Rajčata nakrájíme na osminky. Podle chuti je můžeme oloupat.

  2. Na pánvi rozehřejeme máslo a zpěníme na něm cibuli. Vsypeme papriku a rajčata. Směs osolíme a krátce podusíme. Potom přidáme vejce a mícháme do zhoustnutí.

  3. Na masovém strojku umeleme krůtí maso včetně kůží, anglickou slaninu i zeleninu s vejci. Přidáme tatarskou omáčku, sůl, pepř, utřený česnek a vše dobře promícháme.

  4. Pomazánku z krůtího masa podáváme na tmavém pečivu se zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!