Polévka z kachních krků recept

Apetit Recepty polévky

Suroviny na recept

sůl
1 ks vejce
pórek
podravka
2 lžíce másla
pepř
2 lžíce hrubá mouka
1 lžíce vody
200 g kořenová zelenina
8 ks kachních krků

Postup přípravy receptu

  1. Kořenovou zeleninu očistíme, na hrubo nastrouháme a lehce osmahneme na másle. Zalijeme vodou a vložíme kachní krky. Vaříme dokud nejsou měkké, maso z nich obereme, případně trochu překrájíme a vložíme zpátky do polévky

  2. Přidáme pórek, podravku sůl, zelenou petrželku. Přivedeme k varu a přes vidličku opatrně zavaříme kapání z vejce, vody, mouky a špetky soli. Chvilku povaříme a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!