Polévka z kachních kostí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
50 g máslo
brambory
1 ks cibule
0.5 ks celer
pažitka
1 ks mrkev
1 ks petržel
0.3 ks kapusta
1 lžíce hladká mouka
mletý bílý pepř
kosti z pečené kachny
výpek z kachny

Postup přípravy receptu

  1. Kosti z upečené kachny roztlučeme. Horkou vodou vypláchneme pekáč po kachní pečeni a v této vodě vyvaříme připravené kosti.

  2. Vývar přecedíme na očištěnou zeleninu, osolíme, opepříme a uvaříme zeleninu téměř do měkka.

  3. Vmícháme jíšku připravenou z másla a mouky, krátce povaříme a podáváme ozdobené sekanou pažitkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!