Polévka z červené cibule recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

kapka olej
1 l voda
5 lžic hladká mouka
3 ks tavený sýr
5 ks červená cibule
1 ks zeleninový bujon
podle chuti
sůl
majoránka
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky.

  2. Do hrnce dáme rozehřát olej a na něm cibuli orestujeme dozlatova. Potom cibuli zaprášíme moukou, pořádně promícháme a přidáme vodu. Do vody následně přidáme 3 trojúhelníčky taveného sýra, zeleninový bujon, majoránku, sůl a pepř. Polévku ještě promícháme, chvíli povaříme a je hotovo.

  3. Polévku z červené cibule podáváme podle chuti samotnou či s krajícem čerstvého chleba.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!