Pohankové lečo recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 150 g paprika 120 g cibule 150 g rajče 250 g pohanka 100 g uzené tofu podle potřeby olej podle chuti mořská sůl
 
Postup Pohankové lečo recept
Postup přípravy receptu
- 
                                      
Cibuli očistíme a nakrájíme na jemno. Papriky a rajčata nakrájíme nadrobno. Tofu nakrájíme na kostičky. Přebranou a propláchnutou pohanku necháme ve vodě nabobtnat.
 Jemně nakrájenou cibuli lehce osmahneme a pak podusíme s vodou. Přidáme nabobtnalou pohanku, nadrobno pokrájené papriky a rajčata, dochutíme solí a podusíme. Několik minut před dokončením vmícháme na kostičky nakrájené tofu.
Pohankové lečo podáváme samostatně nebo s celozrnným pečivem.
