Plněné vepřové roládky recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
200 g paštika
4 plátky anglická slanina
4 plátky vepřová kýta
250 ml Alpro Cuisine na vaření

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové plátky omyjeme, osušíme a zbavíme tučných částí. Lehce naklepeme, osolíme z obou stran, potřeme paštikou a srolujeme do malé rolády. Každou roládu překryjeme plátkem slaniny a upevníme párátky nebo režnou nití

  2. Vložíme do zapékací misky, mírně podlijeme vodou a dáme péct do trouby vyhřáté asi na 220 °C. Pečeme zhruba 45 minut podle velikosti rolád. Ke konci pečení do výpeku přidáme smetanu Alpro Cuisine na vaření, zamícháme a krátce povaříme

  3. Plněné vepřové roládky můžeme podávat s rýží nebo uvařenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!