Plněné kotlety po řeznicku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 ks vejce
strouhanka
majoránka
0.5 ks malá cibule
mletý pepř
plnotučná hořčice
50 g mleté maso
4 ks vepřová kotleta

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso dáme do misky, přidáme velmi jemně nakrájenou cibuli a rozmícháme s 1 vajíčkem. Zahustíme podle potřeby strouhankou, ochutíme rozemnutou majoránkou, mletým pepřem a solí.

  2. Kotlety vykostíme, po straně prořízneme kapsu, kterou naplníme směsí mletého masa, otvor uzavřeme párátkem, kotlety opepříme a osolíme a vložíme do fritovacího hrnce. V rozpáleném tuku fritujeme při 170°C asi 7 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!