Plněné bulky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks dalamánek
nádivka
sůl
20 g pórek
1 konzerva tuňák ve vlastní šťávě
40 g červená paprika
30 g sterilovaná kukuřice
mletý černý pepř
chilli omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi osmahneme nakrájený pórek v nálevu z kukuřice nebo tuňáka podle chuti, doporučuji spíše tuňáka. Až pórek změkne, přidáme papriku a kukuřici. Chvíli podusíme. Naposledy přidáme tuňáka a dochutíme.

  2. Směs plníme do dalamánků (nebo jiného objemného pečiva) s odříznutou čepičkou a vydlabaným vnitřkem.

  3. Tip: Pro křupavost vydlabané dalamánky dáme zapéct do trouby.

  4. Plněné bulky podáváme na snídani nebo večeři.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!