Pivní salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

250 g majonéza
1 kelímek zakysaná smetana
500 g točený salám
zálivka
0 dl olej
0 dl ocet
hořčice
1 sklenice kečup
koření
2 lžíce worcestr
podle chuti
cibule
pórek

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrolu dáme kečup, olej, ocet, worcestr, hořčici, koření a 1 minutu povaříme a poté zálivku ochladíme.

  2. Zeleninu očistíme a nakrájíme. Salám rozkrájíme na kolečka.

  3. Do studené zálivky zamícháme majonézu, zakysanou smetanu, na prstýnky nakrájený pórek, cibuli a zalijeme na kolečka nakrájený salám.

  4. Pivní salát podáváme s přílohou podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!