Pikantní kuřecí na kapii recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
1 ks cibule
1 ks feferonka
2 ks kapie
2 - 3 lžíce olivový olej
3 ks sterilované okurky
2 - 3 lžíce ostrý kečup
mletý černý pepř
2 ks kuřecí prsa nebo stehna

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostičky a dáme zprudka osmahnout. Osolíme, opepříme a přidáme nasekanou feferonku, cibuli nakrájenou na plátky, okurek a kapii na kostičky. Podlijeme trochou vody a podusíme doměkka, stačí tak 10 - 15 minut, zelenina by měla být křupavá

  2. K podušenému masu přidáme kečup, prohřejeme a máme hotovo

  3. Pikantní kuřecí na kapii podáváme s vařeným bramborem, rýží nebo pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!