Pestrá polévka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - olej
200 g cibule
- - smetana
- - bylinky
100 g okurky sterilované
700 g maso hovězí
180 g olivy černé
80 g olivy zelené
- - koření
70 g maso drůbeží
70 g párky
100 g šunka vařená
120 g ledvinky vařené
80 g kečup ostrý

Postup přípravy receptu

  1. Z masa uvaříme bujón. Jakmile začne vřít, přidáme do něj cibuli, kterou jsme si předtím osmahli s kečupem na pánvi, na kostičky nakrájené okurky, všechno asi 5 minut povaříme. Přidáme celý pepř, bobkový list. Veškeré uzeniny a maso nakrájíme na proužky, pokrájíme část oliv a vložíme vše do hrnce a vaříme. Než polévku servírujeme, vložíme na ozdobu pár celých oliv, lžičku smetany a kousek citronu, ozdobíme koprem nebo petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!