Pestrá polévka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- - - olej 200 g cibule - - smetana - - bylinky 100 g okurky sterilované 700 g maso hovězí 180 g olivy černé 80 g olivy zelené - - koření 70 g maso drůbeží 70 g párky 100 g šunka vařená 120 g ledvinky vařené 80 g kečup ostrý
Postup Pestrá polévka recept
Postup přípravy receptu
-
Z masa uvaříme bujón. Jakmile začne vřít, přidáme do něj cibuli, kterou jsme si předtím osmahli s kečupem na pánvi, na kostičky nakrájené okurky, všechno asi 5 minut povaříme. Přidáme celý pepř, bobkový list. Veškeré uzeniny a maso nakrájíme na proužky, pokrájíme část oliv a vložíme vše do hrnce a vaříme. Než polévku servírujeme, vložíme na ozdobu pár celých oliv, lžičku smetany a kousek citronu, ozdobíme koprem nebo petrželkou.