Pestrá pánev recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
sádlo
5 ks rajče
0 l pivo
20 dkg čerstvé houby
1 ks paprika (červená)
1 ks paprika (žlutá)
1 ks paprika (zelená)
25 dkg buřt
50 dkg vepřová nebo drůbeží játra
podle chuti
sůl
kmín
grilovací koření
mletý černý pepř
na ozdobu
1 ks pórek nebo zelená cibulka

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Játra podle potřeby očistíme. Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Papriky očistíme, zbavíme jádřinců, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Buřty oloupeme a nakrájíme na kolečka.

  2. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme játra a osmažíme je. Dále přidáme koření, houby, papriky, rajčata a buřty. Za stálého míchání podléváme pivem a až úplně nakonec podle chuti případně osolíme.

  3. Před podáváním posypeme nakrájenou zelenou cibulkou nebo pórkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!