Pestrá pánev recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 ks cibule sádlo 5 ks rajče 0 l pivo 20 dkg čerstvé houby 1 ks paprika (červená) 1 ks paprika (žlutá) 1 ks paprika (zelená) 25 dkg buřt 50 dkg vepřová nebo drůbeží játra podle chuti sůl kmín grilovací koření mletý černý pepř na ozdobu 1 ks pórek nebo zelená cibulka
Postup Pestrá pánev recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Játra podle potřeby očistíme. Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Papriky očistíme, zbavíme jádřinců, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Buřty oloupeme a nakrájíme na kolečka.
Na sádle zpěníme cibuli, přidáme játra a osmažíme je. Dále přidáme koření, houby, papriky, rajčata a buřty. Za stálého míchání podléváme pivem a až úplně nakonec podle chuti případně osolíme.
Před podáváním posypeme nakrájenou zelenou cibulkou nebo pórkem.