Pěna z paštiky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

100 g máslo
2 ks žloutek
2 lžíce neslazené kondenzované mléko
100 g drůbeží lahůdková paštika
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
čerstvé bylinky

Postup přípravy receptu

  1. Máslo necháme změknout. Oblíbené čerstvé bylinky nasekáme.

  2. Do větší misky dáme lahůdkovou paštiku, změkklé máslo, žloutky a neslazené kondenzované mléko. Mléko můžeme nahradit hutnější smetanou. Osolíme, opepříme a přimícháme nasekané bylinky.

  3. Pěnu z paštiky necháme vychladit, naplníme ozdobný sáček a na kolečka rohlíku nastříkáme kopeček našlehané paštikové pěny.

  4. Pěna z paštiky se hodí na jednohubky, které ještě zdobíme čerstvou nebo sterilovanou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!