Pečené vepřové kotlety v alobalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

40 g máslo
4 ks paprika
4 ks rajče
4 porce vepřová kotleta
podle chuti
sůl
kečup
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata a papriky očistíme, nakrájíme nadrobno a promícháme. Z alobalu si připravíme dostatečně velké čtverce.

  2. Kotlety podle potřeby očistíme, omyjeme a osušíme. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Plátek masa položíme na alobal, potřeme máslem a na každou kotletu dáme porci zeleniny. Nakonec vše zakapeme kečupem a důkladně zabalíme.

  3. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut a podáváme s brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!