Pavlova polévka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka sůl
0.5 hrnečku paprika
2 ks brambory
2 ks cibule
2 ks rajče
1 hrst koriandr
0.5 hrnečku kukuřice
1 hrneček žampiony
500 g mleté hovězí maso
1 špetka sušené oregano
mletý černý pepř
1 hrst mrkev ala julienne
podle potřeby
vývar

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme. Cibuli nakrájíme najemno, rajčata nakrájíme na kousky a papriku na nudličky. Menší brambory pokrájíme spolu s houbami na menší kousky.

  2. Ve vyšší pánvi osmažíme cibuli s mletý masem. Přebytečný tuk můžeme odstranit. K masu přidáme rajčata, kukuřici, mrkev a papriku. Krátce osmahneme a přidáme brambory s houbami a kořením. Směs důkladně orestujeme.

  3. Do vroucího vývaru dáme připravenou směs Pavlovu polévku povaříme ještě asi 15 minut nebo až změknou brambory.

  4. Pavlovu polévku podáváme s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!