Pangas na másle a cibuli recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
máslo
2 ks cibule
grilovací koření
citronová šťáva
2 porce pangasius

Postup přípravy receptu

  1. Pangase omyjeme, osušíme, malinko osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká půlkolečka

  2. Na másle nejprve osmahneme cibuli, dáme ke straně a přidáme pangase. Za občasného otáčení opečeme. Posypeme grilovacím kořením, mírně podlijeme vodou, přikryjeme pokličkou a dusíme, dokud není cibule měkká a šťáva vypečená

  3. Pangase na másle a cibuli podáváme s libovolnou přílohou. Zdobíme zelenou petrželkou nebo jinou bylinkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!