Pangas na cibuli recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl máslo 2 ks cibule citron voda na podlití mletá sladká paprika mletý černý pepř 1000 g pangasius
Postup Pangas na cibuli
Postup přípravy receptu
-
Pangase omyjeme, osušíme a pokapeme citronem. Potřeme solí a nejlépe čerstvě namletým pepřem. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky nebo hrubší kostičky
Na pánvi rozehřejeme máslo a cibuli opečeme skoro dozlatova. Přidáme pangase a osmahneme po obou stranách. Zasypeme mletou paprikou, zalijeme troškou vody a necháme krátce podusit, až se nám voda téměř vysmahne. Podle chuti můžeme přidat oblíbené bylinky - tymián, libeček, saturejku apod
Pangase dáme na talířky, dozdobíme čerstvou nebo sterilovanou zeleninou a podáváme.