Pangas na cibuli recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
máslo
2 ks cibule
citron
voda na podlití
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
1000 g pangasius

Postup přípravy receptu

  1. Pangase omyjeme, osušíme a pokapeme citronem. Potřeme solí a nejlépe čerstvě namletým pepřem. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky nebo hrubší kostičky

  2. Na pánvi rozehřejeme máslo a cibuli opečeme skoro dozlatova. Přidáme pangase a osmahneme po obou stranách. Zasypeme mletou paprikou, zalijeme troškou vody a necháme krátce podusit, až se nám voda téměř vysmahne. Podle chuti můžeme přidat oblíbené bylinky - tymián, libeček, saturejku apod

  3. Pangase dáme na talířky, dozdobíme čerstvou nebo sterilovanou zeleninou a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!