Ostré potěšení recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
1 lžička bazalka
1 lžička med
1 lžička chilli
1 lžíce ostrý kečup
500 g kuřecí paličky nebo křidýlka
1 sklenice velký rajský protlak
1 lžička chilli pasta
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí paličky u kosti nařízneme, osolíme a opepříme. Vložíme do marinády, kteoru jsme si připravili z rajského protlaku, koření, medu, chilli, kečupu a roztřeného česneku. Čím více marinády máme, tím lépe.

  2. Kuřecí paličky nebo křidýlka obalíme v marinádě a dáme nejméně na 30 minut do ledničky.

  3. Poté kuřecí zvolna smažíme v rozpáleném oleji. Smažíme si 25 minut a podáváme jako pálivou chuťovku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!