Ořechová koleda recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

50 g cukr
100 g máslo
50 g hořká čokoláda
100 ks vlašské ořechy
podle potřeby
čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

  1. Hořkou čokoládu nastrouháme na jemném struhadle. Připravíme si 100 ks půlek vlašských ořechů.

  2. Máslo rozetřeme s cukrem a strouhanou čokoládou. Krémem spojujeme k sobě vždy dvě půlky vlašských ořechů, které napíchneme na párátka a dvakrát namočíme v čokoládové polevě.

  3. Cukroví necháme ztuhnout a ukládáme do papírových košíčků. Párátka neodstraňujeme, cukroví podáváme i s nimi.

  4. Ořechová koleda je výborné cukroví na sváteční stůl.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!