Omeleta s kořeněnou masovou náplní recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks vejce
2 lžíce máslo
0.4 l mléko
3 ks cibule
4 lžíce kečup
200 g hladká mouka
250 g mleté maso
150 g vepřová játra
podle chuti
bílý pepř
podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Vejce, sůl a mouku rozkvedláme, smícháme hladce s mlékem.

  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Játra na prkénku jemně rozsekáme. Máslo zahřejeme a cibuli na něm za stálého míchání osmahneme dozlatova. Přidáme mleté maso, které vidličkami rozdělíme a osmahneme dohněda.

  3. Přidáme játra s kečupem a 2 minuty dusíme. Masovou náplň ochutíme a dáme stranou.

  4. Omelety usmažíme, na každou dáme trochu náplně a zavineme. Omeletu s masovou náplní podáváme teplou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!