Omeleta s kořeněnou masovou náplní recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 ks vejce 2 lžíce máslo 0.4 l mléko 3 ks cibule 4 lžíce kečup 200 g hladká mouka 250 g mleté maso 150 g vepřová játra podle chuti bílý pepř podle potřeby olej na smažení
Postup Omeleta s kořeněnou masovou náplní recept
Postup přípravy receptu
-
Vejce, sůl a mouku rozkvedláme, smícháme hladce s mlékem.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Játra na prkénku jemně rozsekáme. Máslo zahřejeme a cibuli na něm za stálého míchání osmahneme dozlatova. Přidáme mleté maso, které vidličkami rozdělíme a osmahneme dohněda.
Přidáme játra s kečupem a 2 minuty dusíme. Masovou náplň ochutíme a dáme stranou.
Omelety usmažíme, na každou dáme trochu náplně a zavineme. Omeletu s masovou náplní podáváme teplou.