Ohnivé plátky recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

7 stroužků česnek
olej
sůl
1 ks cibule
1 ks feferonka
1 šálek vývar z masoxu
ostrý kečup
4 plátky vepřové maso
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové plátky jemně naklepeme, osolíme, potřeme utřeným česnekem, olejem a necháme rozležet

  2. Na olejem potřené pánvi opečeme maso obou stran. Pak ho přeložíme do pekáčku vytřeného olejem, přidáme nakrájenou cibuli, 4 stroužky česneku, nakrájenou malou feferonku, zalijeme ostrým kečupem a šálkem vývaru. Ohnivé plátky vložíme do vyhřáté trouby a zvolna zakryté poklicí podusíme doměkka

  3. Ohnivé plátky podáváme s opečenými brambory a zeleninovým dipem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!