Nepečená domácí čokoláda recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 kelímek 100% tuk
podle potřeby
cukr moučka
sušené mléko
holandské kakao

Postup přípravy receptu

  1. Stoprocentní tuk necháme rozpustit v hrnci s dvojitým dnem.

  2. Pak do něj postupně přimícháváme lžíci cukru moučky, lžíci sušeného mléka a dvě lžíce kakaa. Čokoládu mícháme metličkou a stejným způsobem pokračujeme v přidávání ingrediencí, dokud hmota nezhoustne v čokoládu požadované konzistence.

  3. Nepečenou domácí čokoládu nalíváme do formiček a dáváme zchladnout venku nebo v lednici. Asi po hodině ji vyklepáváme. Můžeme předem do formiček dávat lentilku, mandle nebo cokoliv podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!