Naše znojemská omáčka recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

olej
sůl
1 ks cibule
2 lžíce hořčice
2 ks párek
600 g hovězí maso
6 ks sterilované okurky
2 ks vejce natvrdo
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli, trochu podlijeme vodou. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme lžíci hořčice. Necháme vařit skoro doměkka

  2. Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou půlku předepsaného množství okurek, párek a lžíci hořčice. Když je maso měkké, přidáme nakrájená vařená vejce a ještě zbylé okurky. Znojemskou omáčku zamícháme a chvilku povaříme

  3. Naši znojemskou omáčku podáváme podle chuti s knedlíkem či rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!