Náš buřtguláš recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 lžic olej
6 ks brambory
2 lžíce majoránka
2 ks cibule
4 lžičky mouka
2 balíčky masox
30 dkg kabanos
4 lžíce mletá sladká paprika
podle potřeby
4-6 hrnků voda

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Brambory oloupeme a nakrájíme na středně velké kostky. Kabanos nakrájíme na kousky.

  2. Nakrájenou cibuli vhodíme do hrnce s olejem a necháme smažit, až cibule zezlátne. Poté přidáme kabanos a necháme ho osmahnout, trvá to asi 5 minut. Následně přidáme brambory, také necháme osmahnout 5 minut. Dále přisypeme mouku a červenou papriku, zalijeme vodou, přidáme masoxy a přivedeme k varu. Na konci vaření přidáme majoránku.

  3. Náš buřtguláš podáváme podle chuti samotný nebo s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!