Námořnické ragú recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 dl olej
sůl
1 ks cibule
4 lžíce kečup
3 lžíce červené víno
mletý pepř
1 ks vejce natvrdo
čerstvá petrželka
300 g hovězí roštěnec

Postup přípravy receptu

  1. Roštěnec mírně naklepeme a nakrájíme na nudličky. Promícháme jej s několika kapkami oleje a necháme odležet v ledničce

  2. Maso vložíme do pánve s rozehřátým olejem a za stálého míchání prudce opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a smažíme asi 1 minutu. Maso osolíme, přidáme kečup, víno, nasekanou petrželku a asi 3 lžíce vody. Námořnické ragú krátce prohřejeme

  3. Námořnické ragú rozdělíme na talíře ozdobíme vařeným vejcem a hned podáváme s rýží, s tou chutná nejlépe.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!