Naložené vepřové maso recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžička sůl
3 ks vejce
1 lžička solamyl
2 lžíce plnotučná hořčice
6 ks vepřové maso
1 lžička mletý černý pepř
podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme a dáme stranou.

  2. Nachystáme si misku, do které rozklepneme vejce a přidáme sůl, pepř, plnotučnou hořčici, solamyl a vše rozšleháme. Do marinády vložíme plátky masa, zakryjeme a necháme rozležet alespoň den v lednici. Maso můžeme nechat naložené klidně i 3 dny, čím déle, tím je maso křehčí.

  3. Naložené vepřové maso smažíme na pánvi nebo grilujeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!