Mokrý pes recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0 kg jablko
4 balíčky vanilkový cukr
0.5 l voda na podlití
2 balíčky vanilkový pudinkový prášek
podle potřeby
piškoty
na ozdobu
domácí šlehačka

Postup přípravy receptu

  1. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nastrouháme. Jablka dáme do hrnce, přidáme vanilkový cukr a povaříme společně s pudinkovým práškem smíchaným s vodou.

  2. Dno připravené formy vyložíme piškoty, polijeme směsí jablek, znovu poklademe piškoty, znovu dáme vrstvu jablek. Mokrého psa dáme na noc do lednice ztuhnout.

  3. Mokrého psa podáváme s domácí šlehačkou jako lehký dezert.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!