Milánské maso recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 lžíce máslo
2 ks rajče
1 lžíce rajčatový protlak
4 lžíce eidam
400 g špagety
100 g dušená šunka
600 g libové hovězí maso
2 lžičky kořenící směs

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné hovězí maso pomeleme na masovém strojku nahrubo.

  2. Maso vložíme do kastrolu, zalijeme vodou tak, aby bylo ponořené, přidáme syrové máslo, kořenící směs a špetku soli, rajský protlak a dusíme pod pokličkou doměkka.

  3. Do měkkého masa přimícháme na nudličky nakrájenou šunku.

  4. Touto směsí přeléváme obvyklým způsobem uvařené a propláchnuté špagety, před podáváním posypeme milánské maso nastrouhaným sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!