Míchaný salát s tuňákem a mozzarellou recept

Apetit Recepty saláty

Suroviny na recept

sůl
2 - 4 ks ředkvičky
100 g rajče
70 g mozzarella
2 lžíce olivový olej
2 lžičky citronová šťáva
120 g tuňák v olivovém oleji
2 ks jarní cibulka s natí
250 g míchané salátové listy

Postup přípravy receptu

  1. Oprané a vytřepané salátové listy podle našeho výběru natrháme do mísy. Odkapanou mozzarellu nakrájíme na menší kousky. Rajčata, ředkvičky a jarní cibulku s natí pokrájíme na malá kolečka nebo kousky

  2. Do mísy k natrhanému salátu, mozzarelle a zelenině přidáme také odkapaného tuňáka. Olivový olej promícháme s citronovou šťávou a solí. Olej se šťávou a solí přidáme podle naší chuti. Zálivku přilijeme k salátu a dobře promícháme

  3. Míchaný salát s tuňákem a mozzarellou podáváme vychlazený.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!