Cibulový dip se zakysanou smetanou recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

1 lžíce olej
sůl
2 ks cibule
1 lžíce ocet vinný
1 kelímek sýr žervé
bílý pepř
1 kelímek zakysaná smetana
1 hrst pažitka nebo jarní cibulka
bagetka, toustový chléb

Postup přípravy receptu

  1. Větší cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. V pánvi osmahneme na oleji cibuli do zezlátnutí a necháme ji vychladnout na pokojovou teplotu

  2. V misce smícháme opečenou cibuli, zakysanou smetanu, žervé a ocet. Podle chuti dosolíme a opepříme. Přidáme pokrájenou pažitku nebo jarní cibulku

  3. Hotový cibulový dip se zakysanou smetanou necháme uležet v lednici. Podáváme s opečenou bagetkou nebo toustovým chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!