Cibulový dip se zakysanou smetanou recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- 1 lžíce olej sůl 2 ks cibule 1 lžíce ocet vinný 1 kelímek sýr žervé bílý pepř 1 kelímek zakysaná smetana 1 hrst pažitka nebo jarní cibulka bagetka, toustový chléb
Postup Cibulový dip se zakysanou smetanou
Postup přípravy receptu
-
Větší cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. V pánvi osmahneme na oleji cibuli do zezlátnutí a necháme ji vychladnout na pokojovou teplotu
V misce smícháme opečenou cibuli, zakysanou smetanu, žervé a ocet. Podle chuti dosolíme a opepříme. Přidáme pokrájenou pažitku nebo jarní cibulku
Hotový cibulový dip se zakysanou smetanou necháme uležet v lednici. Podáváme s opečenou bagetkou nebo toustovým chlebem.