Mexické zeleninové rizoto recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
1-2 ks paprika
1 ks cibule
300 g rýže
3 ks kuřecí prsa
1 konzerva sterilovaná kukuřice
1 konzerva sterilované červené fazole
podle potřeby
olej
zeleninový vývar
podle chuti
sůl
koření
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na malé kousky, kuřecí maso na kostky, papriku na nudličky a česnek prolisujeme.

  2. Cibuli orestujeme na oleji, přidáme nakrájené kuřecí maso ochucené solí, pepřem a kořením, které máme rádi (například grilovací) a chvíli restujeme. Poté přidáme nakrájenou papriku, sterilovanou kukuřici, fazole v nálevu a nakonec česnek a sůl. Mezitím si uvaříme rýži v zeleninovém vývaru, vše promícháme a prohřejeme.

  3. Mexické zeleninové rizoto podáváme ozdobené čerstvou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!