Medvědí tlapa recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

25 dkg eidam
25 dkg žampiony
20 dkg vepřová kýta
7 dkg šunka nebo šunkový salám
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
trojobal
vejce
strouhanka
hladká mouka
podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Plátek vepřové kýty rozklepeme na tenkou vrstvu, osolíme a opepříme. Sýr nastrouháme a žampiony nakrájíme na plátky.

  2. Na plátky vepřového vložíme šunku (šunkový salám), nastrouhaný eidamský sýr a krájené žampiony. Přeložíme, sešpejlujeme, obalíme v trojobalu a pomalu smažíme na rozpáleném oleji.

  3. Medvědí tlapu podáváme s hranolky, opečenými brambory nebo jinou přílohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!