Marináda z červeného vína recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 snítky tymián
2-3 listy koriandr
2 ks šalotka
3 ks bobkový list
2 lžíce olivový olej
400 ml červené víno
1 lžíce celý barevný pepř
3 kuličky celé nové koření

Postup přípravy receptu

  1. Šalotky očistíme a nasekáme najemno. Tymián a koriandr opereme, osušíme a nasekáme nahrubo.

  2. Do vína vmícháme olej, bylinky a šalotku. Pokud chceme zvýraznit chuť koření, můžeme jej lehce rozdrtit v hmoždíři a potom teprve smíchat koření s vínem.

  3. Do marinády červeného vína naložíme zvěřinu a necháme uležet aspoň 1 - 2 dny.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!