Marináda na grilované maso recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 kg vepřové maso
marináda
6-8 stroužků česnek
1 lžička sůl
2 ks vejce
2 lžíce solamyl
0.5 lžičky kari
0.3 lžičky mletý pepř
1 snítka chilli koření
0.5 lžičky worcestrová omáčka
1 lžíce koření maggi

Postup přípravy receptu

  1. Z vajec, dochucovačů a veškerého koření a bylinek si připravíme marinádu. Přidáme prolisovaný česnek a vše dobře vyšleháme.

  2. Vepřové maso nakrájíme na plátky a v přichystané marinádě necháme marinovat minimálně 24 hodin.

  3. Poté maso v marinádě připravujeme na grilu, až je krásně zlatavé a měkké.

  4. Marinádu používáme podle chuti na různé druhy masa.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!