Marináda na grilované maso recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 kg vepřové maso marináda 6-8 stroužků česnek 1 lžička sůl 2 ks vejce 2 lžíce solamyl 0.5 lžičky kari 0.3 lžičky mletý pepř 1 snítka chilli koření 0.5 lžičky worcestrová omáčka 1 lžíce koření maggi
Postup Marináda na grilované maso recept
Postup přípravy receptu
-
Z vajec, dochucovačů a veškerého koření a bylinek si připravíme marinádu. Přidáme prolisovaný česnek a vše dobře vyšleháme.
Vepřové maso nakrájíme na plátky a v přichystané marinádě necháme marinovat minimálně 24 hodin.
Poté maso v marinádě připravujeme na grilu, až je krásně zlatavé a měkké.
Marinádu používáme podle chuti na různé druhy masa.