Makrela v leču recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce olej
1 lžíce ocet
1 ks cibule
4 porce makrela
1 lístky bobkový list
2 kuličky nové koření
1 ks sterilované okurky
200 g sterilované lečo
2 kuličky celý černý pepř
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Okurku nasekáme najemno.

  2. Troubu předehřejeme na 200°C.

  3. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme lečo, okurku, kečup, koření, ocet a krátce podusíme.

  4. Do zapékací misky rozložíme porce ryby, osolíme, přelijeme připravenou směsí a dusíme do měkka.

  5. Měkké makrely v leču necháme vystydnout a podáváme s tmavým chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!