Lososové podkovy recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- olej sůl 80 g máslo mletý černý pepř 1 kg podkovy z lososa směs koření bylinkové máslo
Postup Lososové podkovy
Postup přípravy receptu
-
Pokud máme mražené lososové podkovy, tak je den předem vytáhneme z mrazáku a necháme povolit v lednici. Podkovy osušíme a z obou stran osolíme a opepříme. Kůži na podkovách necháme
Lososové podkovy vložíme na rozpálenou pánev s olejem a smažíme z každé strany asi 3 minuty. Ke konci dáme na každou podkovu trochu bylinkového másla a necháme rozpustit. Já bylinkového máslo připravuji tak, že si povolené máslo smíchám s kořením bylinkové máslo. Samozřejmě se dá připravit i z čerstvých bylinek
Lososové podkovy podáváme například s pečeným bramborem jako hlavní chod.