Lososové podkovy recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

olej
sůl
80 g máslo
mletý černý pepř
1 kg podkovy z lososa
směs koření bylinkové máslo

Postup přípravy receptu

  1. Pokud máme mražené lososové podkovy, tak je den předem vytáhneme z mrazáku a necháme povolit v lednici. Podkovy osušíme a z obou stran osolíme a opepříme. Kůži na podkovách necháme

  2. Lososové podkovy vložíme na rozpálenou pánev s olejem a smažíme z každé strany asi 3 minuty. Ke konci dáme na každou podkovu trochu bylinkového másla a necháme rozpustit. Já bylinkového máslo připravuji tak, že si povolené máslo smíchám s kořením bylinkové máslo. Samozřejmě se dá připravit i z čerstvých bylinek

  3. Lososové podkovy podáváme například s pečeným bramborem jako hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!