Losos s pomerančovou majonézou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 lžíce majonéza light
4 plátky čerstvý losos
100 ml pomerančová štáva
podle chuti
sůl
mletý pepř
na ozdobu
čerstvá bazalka

Postup přípravy receptu

  1. Domácí majonézu promícháme s čerstvou pomerančovou šťávou. Pomerančovou majonézu prohřejeme na menší pánvi s nasekanou bazalkou.

  2. Čisté plátky lososa orestujeme na troše oleje z obou stran. Podle chuti osolíme a opepříme. Orestované plátky vložíme do pomerančové majonézy a krátce prohřejeme.

  3. Lososa s pomerančovou majonézou ozdobíme lístkem bazalky a podáváme jako teplý hlavní chod s bramborovou přílohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!