Losos na zelenině v alobalu recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

olej
sůl
4 plátky máslo
mletý bílý pepř
400 g mražená zeleninová směs
4 ks losos podkova

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si 4 větší čtverce alobalu a potřeme je olejem

  2. Podkovy lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Každou podkovu položíme na čtverec alobalu. Posypeme ji částí mražené zeleniny (hrášek, kukuřice, mrkev, fazolky, brokolice) a poklademe plátkem másla. Alobalové balíčky dobře uzavřeme

  3. Lososa na zelenině v alobalu pečeme v předehřátém grilu na spodní mřížce 12 - 15 minut

  4. Lososa na zelenině v alobalu podáváme s pečenými brambory nebo bagetou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!